
Млин зерновий лабораторний ЛЗМ-1
Є в наявності
3370 грн
Млин лабораторний OlisLab 2100, модернізована версія млина ЛЗМ-1, ножового типу, призначений для подрібнення лабораторних проб зернових, бобових та олійних культур та інших твердих харчових продуктів з метою підготовки проб для подальшого визначення вологості та інших показників якості.
Тип | Ножевий |
Об’єм приймальної ємності, см3 | 130 |
Маса наважки (по пшениці), г, не більше | 50 |
Частота обертання шпинделя робочого органу, об/хв | 13000 |
Режим роботи | 5хв роботи 10хв перерва |
Клас захисту від ураження електричним струмом | I |
Споживана потужність, Вт | 220 |

Відправка 1-3 робочі дні

Надсилаємо наложкою

Зручна оплата онлайн
Опис товару
Призначення та сфера використання:
Млин лабораторний OlisLab 2100, модернізована версія млина ЛЗМ-1, ножового типу, призначений для подрібнення лабораторних проб зернових, бобових та олійних культур та інших твердих харчових продуктів з метою підготовки проб для подальшого визначення вологості та інших показників якості.
Основне призначення:
Розмелювання лабораторної проби для визначення вологості. Застосовується на хлібоприймальних, зернопереробних, комбікормових, олійноекстракційних, хлібопекарських та інших харчових підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях та в науково-дослідних лабораторіях.
Сфера застосування:
Для подрібнення наважки для стандартизованого визначення вологості за повітряно-тепловим методом, таких як зерно, насіння олійних культур, кукурудза, зерно та зернопродукти, крупи, комбікорми, за вітчизняними та міжнародними стандартами.
Опис:
Лабораторний млин складається з корпусу, електродвигуна та пластмасового стакану, армованого металом, в який засипається зерно для розмелювання.
Принцип роботи:
Робочий орган у вигляді металевого ножа обертається з високою швидкістю для подрібнення продукту з крихкими або крихко-пластичними властивостями.
Переваги:
ЕРГОНОМІЧНІСТЬ
- Простота конструкції.
- Швидкість і зручність завантаження та розвантаження.
- Низькі масо-габаритні показники.
- Відсутність підсушування продукту при розмелюванні.
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
- Можна використовувати для розмелювання зерна будь-якої зернової та зернобобової культури при дотриманні рекомендацій щодо експлуатації.
- МІЦНІСТЬ
- Пластмасовий стакан для розмелювання, армований металом.
- Підвищена зносостійкість ножу за рахунок використання спеціальної сталі.
БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ
- Відсутність деталей зі скла.
- Термін служби Приладу – 10 років.
Технічні характеристики:
Тип | Ножевий |
Об’єм приймальної ємності, см3 | 130 |
Маса наважки (по пшениці), г, не більше | 50 |
Частота обертання шпинделя робочого органу, об/хв | 13000 |
Режим роботи | повторно-кратковременный |
Тривалість роботи, хв, не більше | 5 |
Тривалість перерви, хв, не більше | 10 |
Клас захисту від ураження електричним струмом | I |
Тип мережі | 1N~ |
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц | 230±23 / 50 |
Споживана потужність, Вт | 220 |
Маса нетто/брутто, кг | 1,3 / 1,4 |
Умови експлуатації: | |
Температура навколишнього повітря, ℃ | 5…30 |
відносна вологість, % | 60 ± 15 |