Млин зерновий лабораторний ЛЗМ-1

Млин зерновий лабораторний ЛЗМ-1

Є в наявності

3370 грн

Млин лабораторний OlisLab 2100, модернізована версія млина ЛЗМ-1, ножового типу, призначений для подрібнення лабораторних проб зернових, бобових та олійних культур та інших твердих харчових продуктів з метою підготовки проб для подальшого визначення вологості та інших показників якості.

Тип Ножевий
Об’єм приймальної ємності, см3 130
Маса наважки (по пшениці), г, не більше 50
Частота обертання шпинделя робочого органу, об/хв 13000
Режим роботи 5хв роботи 10хв перерва
Клас захисту від ураження електричним струмом I
Споживана потужність, Вт 220

Відправка 1-3 робочі дні

Відправка 1-3 робочі дні

Надсилаємо наложкою Новою Поштою

Надсилаємо наложкою

Зручна
                            оплата онлайн

Зручна оплата онлайн

Опис товару

Призначення та сфера використання:

Млин лабораторний OlisLab 2100, модернізована версія млина ЛЗМ-1, ножового типу, призначений для подрібнення лабораторних проб зернових, бобових та олійних культур та інших твердих харчових продуктів з метою підготовки проб для подальшого визначення вологості та інших показників якості.

Основне призначення:

Розмелювання лабораторної проби для визначення вологості. Застосовується на хлібоприймальних, зернопереробних, комбікормових, олійноекстракційних, хлібопекарських та інших харчових підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях та в науково-дослідних лабораторіях.

Сфера застосування:

Для подрібнення наважки для стандартизованого визначення вологості за повітряно-тепловим методом, таких як зерно, насіння олійних культур, кукурудза, зерно та зернопродукти, крупи, комбікорми, за вітчизняними та міжнародними стандартами.

Опис:

Лабораторний млин складається з корпусу, електродвигуна та пластмасового стакану, армованого металом, в який засипається зерно для розмелювання.

Принцип роботи:

Робочий орган у вигляді металевого ножа обертається з високою швидкістю для подрібнення продукту з крихкими або крихко-пластичними властивостями.

Переваги:

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ

  • Простота конструкції.
  • Швидкість і зручність завантаження та розвантаження.
  • Низькі масо-габаритні показники.
  • Відсутність підсушування продукту при розмелюванні.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ

  • Можна використовувати для розмелювання зерна будь-якої зернової та зернобобової культури при дотриманні рекомендацій щодо експлуатації.
  • МІЦНІСТЬ
  • Пластмасовий стакан для розмелювання, армований металом.
  • Підвищена зносостійкість ножу за рахунок використання спеціальної сталі.

БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ

  • Відсутність деталей зі скла.
  • Термін служби Приладу – 10 років.

Технічні характеристики:

Тип Ножевий
Об’єм приймальної ємності, см3 130
Маса наважки (по пшениці), г, не більше 50
Частота обертання шпинделя робочого органу, об/хв 13000
Режим роботи повторно-кратковременный
Тривалість роботи, хв, не більше 5
Тривалість перерви, хв, не більше 10
Клас захисту від ураження електричним струмом I
Тип мережі 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50
Споживана потужність, Вт 220
Маса нетто/брутто, кг 1,3 / 1,4
Умови експлуатації:
Температура навколишнього повітря, ℃ 5…30
відносна вологість, % 60 ± 15