Млин зерновий лабораторний ЛЗМ

Млин зерновий лабораторний ЛЗМ

Є в наявності

2350 грн

Лабораторний Зерновий Млин ЛЗМ призначений для подрібнення лабораторних проб зерна сільськогосподарських культур і продуктів їх переробки з метою подальшого визначення показників якості. Основне призначення млина ЛЗМ помел проби для визначення вологості.

Час помелу навішування масою 20г 45с
Залишок на ситі №08 (при масі навішування 20г) не більше 10
Режим роботи циклічний 5хв роботи 10хв перерва
Маса продукту, що розмелюється, не більше 50г
Швидкість обертання валу при холостому ході, не менше 23000 про/мін
Споживана потужність, не більше 230Вт
Гарантія 1 рік

Відправка 1-3 робочі дні

Відправка 1-3 робочі дні

Надсилаємо наложкою Новою Поштою

Надсилаємо наложкою

Зручна
                            оплата онлайн

Зручна оплата онлайн

Опис товару

Лабораторний зерновий млин ЛСМ призначений для подрібнення лабораторних проб зерна сільськогосподарських культур та продуктів їх переробки з метою подальшого визначення показників якості Основне призначення млина ЛЗМ помел проби для визначення вологості.

Принцип дії млина

Грунтований на подрібненні продукту сталевим дволопатевим ножем, який обертається з високою швидкістю, мізерніше зерно.

Млин ЛВС складається з колекторного електродвигуна, змонтованого в пластмасовому корпусі, на якому закріплений у верхній частині склянка, що закривається за допомогою різьбового з'єднання кришкою, утворюючи камеру подрібнення, куди засипається продукт для помелу. Усередині склянки, на валу електродвигуна закріплений за допомогою гайки, сталевий дволопатевий ніж. Увімкнення млина здійснюється вмикачем клавішного типу, підключення до електромережі за допомогою електрошнура з вилкою.

Пробу зерна, що підлягає подрібненню, необхідно засипати в склянку млина, закрити кришкою і увімкнути млин на 30-50 секунд. Після закінчення заданого часу вимкнути млин. Для вилучення подрібненого продукту необхідно відкрити кришку склянки та висипати вміст у приймальню ємність, за допомогою пензлика очистити внутрішню поверхню склянки та кришки від залишків продукту. Після цього млин готовий до помелу наступної проби. Міра подрібнення продукту регулюється тривалістю роботи млина.

ЛСМ застосовується:

  • у лабораторіях хлібоприймальних та зернопереробних підприємствах;
  • у сільському господарстві;
  • інших організаціях, які займаються оцінкою якості сільськогосподарських культур та продуктів їхньої переробки.

Використовується при визначенні вологості, маслянистої, а також інших показників, при визначення яких потрібно помел продукту без втрати вологи.

Перевага ЛСМ над аналогами:

  1. Швидкість обертання валу при холостому ході, не менше 23000 об/хв, що забезпечує якісний помел проби. Схід сита №0.8 не більше 7
  2. Ромельна камера виконана з високотехнологічного полістиролового пластику, що зменшує тертя та нагрівання проби.
  3. Матеріал розмольної камери має високі теплообмінні властивості завдяки чому проба не нагрівається та не висушується.
  4. Ніж виготовлений з інструментальної сталі, унікальна термічна обробка якої не виготовляє ніж тендітним і на відміну від аналогів чим не ламається.
  5. Лабораторний зерновий млин ЛСМ також застосовується для подрібнення олійних культур.

Технічні характеристики:

Час помелу навішування масою 20г 45с
Залишок на ситі №08 (при масі навішування 20г) не більше 10
Режим роботи циклічний 5хв роботи 10хв перерва
Місткість склянки 100мл
Маса продукту, що розмелюється, не більше 50г
Швидкість обертання валу при холостому ході, не менше 23000 об/хв
Споживана потужність не більше 230Вт
Напруга, частота, сила струму, В/Гц/А 220/50/1,0
Габаритні розміри (діаметр х висота), мм 140 х 205
Маса, не більше 1,2 кг
Гарантія 1 рік