Охолоджувач бюкс ОБЛ-1

Охолоджувач бюкс ОБЛ-1

Є в наявності

4050 грн

Охолоджувач бюкс лабораторний OlisLab 4400, модернізована версія охолоджувача ОБЛ-1, призначений для прискореного охолодження бюкс із продуктом після сушіння в сушильних шафах OlisLab 4100 (СЕШ-3МУ), OlisLab 4200 (OL-36) та інших під час визначення вологості зернопродуктів повітряно-тепловим методом.

Тип: повітряний
Кількість комірок, шт.: 6
Частота обертання вентилятора, об/хв: 2450
Клас захисту від ураження електричним струмом: I
Тип мережі: 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц: 230±23 / 50
Споживана потужність, Вт: 14
Виробник: Україна

Відправка 1-3 робочі дні

Відправка 1-3 робочі дні

Надсилаємо наложкою Новою Поштою

Надсилаємо наложкою

Зручна
                            оплата онлайн

Зручна оплата онлайн

Опис товару

Охолоджувач бюкс лабораторний OlisLab 4400, модернізована версія охолоджувача ОБЛ-1, призначений для прискореного охолодження бюкс із продуктом після сушіння в сушильних шафах OlisLab 4100 (СЕШ-3МУ), OlisLab 4200 (OL-36) та інших під час визначення вологості зернопродуктів повітряно-тепловим методом.
За допомогою Приладу здійснюється прискорене охолодження бюкс до температури навколишнього середовища, що особливо важливо при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням.
Застосовується на хлібоприймальних, зернопереробних, комбікормових, олійноекстракційних, хлібопекарських та інших харчових підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях, в науково-дослідних лабораторіях та інспекторських компаніях.

Сфера застосування:

Для стандартизованого визначення вологості за повітряно-тепловим методом:

  • Для зерна за ГОСТ 13586.5;
  • Для насіння олійних культур за ДСТУ 4811:2007;
  • Хлібобулочних виробів за ДСТУ 7045:2009;
  • Кондитерських виробів за ДСТУ 4910:2008;
  • А також для застосування у інших методах за вітчизняними та міжнародними стандартами.

Опис:

Прилад складається з охолоджувальної камери з комірками для охолодження бюкс, які мають перфоровані отвори, та вентилятору, який розташований у нижній частині охолоджувача.
Принцип роботи приладу заснований на рівномірному охолодженні продуктів потоком повітря, який утворюється радіальним вентилятором, розташованим у нижній частині охолоджувача. Зразки продуктів у сітчастих бюксах розміщуються на поверхні охолоджувача у центрі комірок охолодження, які мають перфоровані отвори, крізь котрі проникає повітря і продуває продукт. Це дозволяє рівномірно охолодити та перерозподілити вологу по всьому об’єму продукту.

Використання приладу істотно підвищує швидкість та точність аналізу визначення вологості.

Переваги:

  • ОПЕРАТИВНІСТЬ: Прискорення аналізу при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням.
  • ЕРГОНОМІЧНІСТЬ ТА КОМПАКТНІСТЬ: Сучасний технічний дизайн. Простота конструкції. Низькі масо-габаритні показники.
  • ТОЧНІСТЬ: Дозволяє більш ефективно охолодити зразки продукту при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням та рівномірно перерозподілити вологу під час охолодження.
  • УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ: Дозволяє охолоджувати продукт при визначенні вологості повітряно-тепловим методом та при проведенні наукових досліджень, наприклад, режимів вологотеплової обробки при виробництві крупи та пластівців у лабораторних умовах.
  • БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ: Ресурс приладу до першого середнього ремонту – 10 тис. год. Термін служби приладу – 10 років.