Охолоджувач бюкс ОБЛ-1
Є в наявності
4050 грн
Охолоджувач бюкс лабораторний OlisLab 4400, модернізована версія охолоджувача ОБЛ-1, призначений для прискореного охолодження бюкс із продуктом після сушіння в сушильних шафах OlisLab 4100 (СЕШ-3МУ), OlisLab 4200 (OL-36) та інших під час визначення вологості зернопродуктів повітряно-тепловим методом.
Тип: | повітряний |
Кількість комірок, шт.: | 6 |
Частота обертання вентилятора, об/хв: | 2450 |
Клас захисту від ураження електричним струмом: | I |
Тип мережі: | 1N~ |
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц: | 230±23 / 50 |
Споживана потужність, Вт: | 14 |
Виробник: | Україна |
Відправка 1-3 робочі дні
Надсилаємо наложкою
Зручна оплата онлайн
Опис товару
Охолоджувач бюкс лабораторний OlisLab 4400, модернізована версія охолоджувача ОБЛ-1, призначений для прискореного
охолодження бюкс із продуктом після сушіння в сушильних шафах OlisLab 4100 (СЕШ-3МУ), OlisLab 4200 (OL-36) та інших
під час визначення вологості зернопродуктів повітряно-тепловим методом.
За допомогою Приладу здійснюється прискорене охолодження бюкс до температури навколишнього середовища, що особливо
важливо при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням.
Застосовується на хлібоприймальних, зернопереробних, комбікормових, олійноекстракційних, хлібопекарських та інших
харчових підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях, в науково-дослідних лабораторіях та інспекторських
компаніях.
Сфера застосування:
Для стандартизованого визначення вологості за повітряно-тепловим методом:
- Для зерна за ГОСТ 13586.5;
- Для насіння олійних культур за ДСТУ 4811:2007;
- Хлібобулочних виробів за ДСТУ 7045:2009;
- Кондитерських виробів за ДСТУ 4910:2008;
- А також для застосування у інших методах за вітчизняними та міжнародними стандартами.
Опис:
Прилад складається з охолоджувальної камери з комірками для охолодження бюкс, які мають перфоровані отвори, та
вентилятору, який розташований у нижній частині охолоджувача.
Принцип роботи приладу заснований на рівномірному
охолодженні продуктів потоком повітря, який утворюється радіальним вентилятором, розташованим у нижній частині
охолоджувача. Зразки продуктів у сітчастих бюксах розміщуються на поверхні охолоджувача у центрі комірок
охолодження, які мають перфоровані отвори, крізь котрі проникає повітря і продуває продукт. Це дозволяє рівномірно
охолодити та перерозподілити вологу по всьому об’єму продукту.
Використання приладу істотно підвищує швидкість та точність аналізу визначення вологості.
Переваги:
- ОПЕРАТИВНІСТЬ: Прискорення аналізу при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням.
- ЕРГОНОМІЧНІСТЬ ТА КОМПАКТНІСТЬ: Сучасний технічний дизайн. Простота конструкції. Низькі масо-габаритні показники.
- ТОЧНІСТЬ: Дозволяє більш ефективно охолодити зразки продукту при визначенні вологості повітряно-тепловим методом з попереднім підсушуванням та рівномірно перерозподілити вологу під час охолодження.
- УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ: Дозволяє охолоджувати продукт при визначенні вологості повітряно-тепловим методом та при проведенні наукових досліджень, наприклад, режимів вологотеплової обробки при виробництві крупи та пластівців у лабораторних умовах.
- БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ: Ресурс приладу до першого середнього ремонту – 10 тис. год. Термін служби приладу – 10 років.